Toly-kuluttajatuotteet on suunniteltu parantamaan henkilökohtaista hygieniaa ja tuomaan puhtautta ja mukavuutta kun liikutaan kodin ulkopuolella. WC-istuinsuojat tekevät julkisen käymälän käyttämisestä vähemmän epämiellyttävän kokemuksen ja niiden ansiosta vältät suoran kosketuksen wc-istuimeen. Toly-desinfiointigeelillä puhdistat kätesi wc-reissun jälkeen ja esimerkiksi ennen ruokailua. Ruokalaput on hyvä ottaa mukaan jäätelökioskille mentäessä, jotta lapsesi vaatteet eivät tahriintuisi. Pesukintaiden avulla ihopesut hoituvat helposti ja tehokkaasti. Muutkin Toly-tuotteet tuovat käyttömukavuutta ja puhtautta koko perheelle.

Ota siis käyttöösi itsellesi ja perheellesi sopivat tuotteemme ja kysy niitä esim. kauppiaaltasi, apteekistasi tai huoltoasemilta. Tuotteemme mahtuvat hyvin taskuun, käsilaukkuun ja kassiin ja ovat mukana liikkuessasi joka päivä. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös matkustaville, lapsiperheille ja perusvarusteeksi autoon, veneeseen ja mökille. Myös erityisryhmät kuten lasten- ja omaishoitajat löytävät valikoimasta tarpeisiinsa sopivat tuotteet.

 
TOLY-10 JA TOLY-25   TOLY KIDS

Aikuisten wc-istuinsuoja. 10 kappaleen pieni taskupakkaus, jota helppo kuljet- taa mukana liikkuessasi kaupungilla, tien päällä tai ulkomailla. 25 kpl perhe- pakkauksesta riittää suojia koko perheelle. Antibakteeriset istuinsuojat on valmistettu uusiopaperista Hollan- nissa ja ovat 100% biologisesti hajoavia.

 

30 kpl hauskoilla eläinhahmoilla kuvioitua lasten wc-istuinsuojaa. Isompi kokoinen kuin aikuisten istuinsuoja, joten se peittää myös pytyn reunat ja suojaa samalla kädet. Antibakteerinen ja biologisesti 100% hajoava.

 
TOLY-GEL   TOLY-HYGIENIA SETTI

Tehokas ja riittoisa käsien desinfiointigeeli kätevässä 50ml pullossa. Pienen kokonsa ansiosta kulkee helposti mukana joka päivä taskussa, käsilaukussa tai repussa. Sen voi ottaa myös sisälle lentokoneeseen. Mieto tuoksuinen, eikä jätä käsiä tahmeiksi. Helppo ja varma tapa huolehtia käsihygieniasta. CE-merkitty tuote.

 

Sisältää Toly-10 paketin ja Toly -desinfiointigeelin. Nämä 2 erinomaista tuotetta samassa pienessä paketissa tuovat reilusti lisämukavuutta ja parempaa hygieniatasoa missä tahansa liikutkin.

 
TOLY BIBS   TOLY-SICKBAG + WET WASH GLOVE

8 kpl kuvioituja kertakäyttöisiä ruokalappuja lapsille. Ruokalapun laminoitu pinta suojaa alla olevaa paitaa esimerkiksi juoman kaatumiselta ja murukaukalo kerää tippuvat muruset. Vahva tarrakiinnitys pitää ruokalapun varmasti paikoillaan koko ruokailun ajan. Tuote on 100% biologisesti hajoava.

 

Pahoinvoinnin yllättäessä ota esille kätevä Toly –pahoinvointipakkaus. Sisältää oksennuspussin imeytysliinalla ja yhden, omassa suojapaketissaan olevan, kostean pesu- kintaan, jolla voi pyyhkiä kädet ja kasvot pahoinvoinnin jälkeen.

 
TOLY-FRESH   TOLY-WASH GLOVES

12 kpl korkealaatuisia kosteita pesukintaita. Kostea pesukinnas sisältää kosteuttavia ja puhdistavia aineita. Vesipesua tai vedellä huuhtelua ei tarvitse tehdä. Sopii erinomaisesti ihon pesuun erilaisissa tilanteissa ja esi- merkiksi potilaspesuihin sairaalassa. CE-merkitty tuote.

 

10 kpl pehmeitä pesukintaita vesipesuihin avuksi. Suunniteltu erityisesti herkälle iholle. 
TOLY -LITTER BAGS   TOLY LASTEN ISTUINSUOJA

10 kpl vahvalla tarrakiinnityksellä mihin tahansa kiinnittyvää roskapussia. Ihanteellisia vaikkapa autossa: kiinnitä kojelautaan eväiden syönnin ajaksi, kerää roskat pussiin ja sulje lopuksi tarran avulla roskat hajuineen pussin sisäpuolelle.

 

Eläinkuvioitu lasten wc-istuinsuoja, joka suojaa myös lapsen kädet wc-istuimen laidasta kiinni pitäessään. 10 kpl:n taskupakkaus.

 

 
HAMMASLANKAIMET  

Yksittäispakattu hammaslankain, 50 kpl:n rasia.  Yksittäin pakattu hammaslankain voidaan laittaa sellaisenaan lompakkoon, taskuun, käsilaukkuun jne.